computerherstellers Lummen | Blackbox Development

Computerhersteller Lummen - Blackbox Development

BlackBox Development (BBDev) is een jong en dynamisch internetbedrijf dat reeds enkele jaren actief bezig is met het ontwikkelen van interactieve dynamische en geavanceerde flash interface websites en webtoepassingen.

Elke website is een uniek project, met zijn eigen specifieke kenmerken, accenten en vereisten. Daarom is voor ons de ontwikkeling van een website steeds maatwerk, dat u een beetje kan  vergelijken met een klein meesterwerk.

BBDev helpt bedrijven het internet succesvol te gebruiken !

Elk project begint met een uitgebreide analyse van de eigenlijke behoeften en doelstellingen. Hierbij stellen wij U graag de uitgebreide mogelijkheden voor, die met behulp van de nieuwste technologieën op het internet mogelijk zijn. Wij adviseren U hierbij graag en zoeken zo samen met U naar een aanvaardbare internetoplossing voor uw bedrijf of handelszaak.

 

Blackbox Development

Vakgebieden: webdesigner, computerhersteller

Blackbox Development contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Blackbox Development. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.